Peraduan Tonton & Menang Puteri Yang Ditukar

Share:

peraduan-tonton-menang-puteri-yang-ditukar
Sertai peraduan "Tonton dan Menang Drama Puteri Yang Ditukar” mulai 9 September ini untuk berpeluang memenangi tiket penerbangan PERCUMA ke Jakarta serta tempat penginapan selama 3 hari 2 malam!

Diadaptasi daripada sinetron terkenal Indonesia, drama Puteri Yang Ditukar mengisahkan tentang perjalanan hidup dua orang gadis bernama Amira dan Zahira yang ditukar identitinya oleh Karim sehingga menyebabkan mereka melalui kehidupan yang sangat berbeza dari kehidupan ibubapa kandung mereka. Konflik yang mereka lalui bukan mudah dan memberi kesan kepada semua insan terdekat dan tersayang mereka. Ditambah lagi dengan rasa cemburu manusia seperti Miesya dan ibunya Maria.

Saksikan Eyra Hazali, Elisya Sandha, Edika Yusof, Dato Seri Eizlan Yusof, Azrel Ismail, Ikmal Amry dan ramai lagi setiap Isnin - Jumaat, jam 6 petang di Astro Prima, Prima HD dan Astro GO!

Semoga berjaya!

Untuk mengakses On Demand, tekan butang "Home" di remot Astro anda dan pergi ke "On Demand". Gunakan kunci anak panah untuk melayari dan pilih rancangan ‘Puteri Yang Ditukar’ untuk muat turun dan tonton.
Klik disini untuk maklumat lebih lanjut tentang On Demand.

Tempoh Peraduan
Minggu 10 :
 9 - 15 September 2019
Minggu 11: 16 - 22 September 2019
Minggu 12 : 23 - 29 September 2019

Hadiah x3
1 pasang tiket penerbangan ke Jakarta dan tempat penginapan untuk 3 hari 2 malam
 

Terms & Conditions Apply

Borang Penyertaan

Sila lengkapkan borang di bawah untuk mengambil bahagian.


Soalan Episod 56 - 59 :
1. Apakah yang dipegang oleh tangan kiri Amira semasa dia di rumah dan menjawab panggilan telefon daripada Fifi? :


2. Zahira pernah menyatakan hajatnya untuk ke luar negara kepada Tuan Malik, tetapi Tuan Malik rasa negara itu terlalu jauh bagi dirinya. Apakah negara itu? :


3. Apakah antara kata-kata nasihat yang diberikan oleh Fifi kepada Taufik tentang wanita, semasa Fifi pertama kali berjumpa dengan Taufik? :


 
 Security code

Other Contests